Kanapki z szynką gotowaną, sałatą oraz sałatka z pomidorem i sosem ziołowym

Czas przygotowania: 00:06
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • jogurt grecki
  • bazylia, liście świeże
  • cebula, szczypiorek świeży
  • mięta liść, świeży
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • wieprzowina, szynka gotowana
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz biały, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • woda
  1. ocet jabłkowy -
  2. erytrytol -
  3. jogurt grecki -
  4. bazylia, liście świeże - umyte i osuszone, poszatkuj
  5. cebula, szczypiorek świeży - umyte i osuszone, poszatkuj
  6. mięta liść, świeży - umyte i osuszone, poszatkuj
  7. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  8. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  9. sałata, liście świeże - umyta i osuszona
  10. wieprzowina, szynka gotowana - przygotuj plastry
  11. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  12. pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
  13. sól kamienna -
  14. woda - nalej do szklanki

Wymieszaj składniki sosu. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa posyp przyprawami i wymieszaj z sosem. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR