Kanapki z szynką z indyka, selerem naciowym i ćwikłą

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • indyk, szynka
  • seler, naciowy świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • ćwikła
  • woda do picia
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. indyk, szynka - przygotuj plasterki
  4. seler, naciowy świeży - umyty i oczyszczony z włókien
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. ćwikła -
  7. woda do picia - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki, warzywa posyp przyprawami. Podawaj z ćwikłą, do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR