Kanapki z szynką z indyka oraz sałatka z pomidorem i oliwą

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • indyk, szynka
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • woda do picia
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. indyk, szynka - przygotuj plasterki
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  7. woda do picia - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami i wymieszaj z oliwą. Do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR