Kanapki z polędwicą sopocką, sałatą i pomidorem

Czas przygotowania: 00:07
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. sałata, liście świeże - umyta i osuszona
  4. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
  5. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż liście i plastry. Warzywa, posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR