Kanapki z serem żółtym i selerem naciowym

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • ser gouda, tłusty
  • seler, naciowy świeży
  • pieprz biały, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. ser gouda, tłusty - przygotuj plasterki
  4. seler, naciowy świeży - umyty i oczyszczony z włókien
  5. pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
  6. woda - nalej do szklanki

Posmaruj pieczywo tłuszczem na kanapce ułóż plasterki. Podawaj z warzywami posypanymi przyprawami. Do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR