Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami oraz sałatka z pomidorem, natką i oliwą
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- pietruszka, natka świeża
- pieprz biały, nasiona suszone, mielone
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- woda do picia
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
- pietruszka, natka świeża - umyta i osuszona, poszatkuj
- pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- woda do picia - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami i wymieszaj z oliwą. Do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)