Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami oraz sałatka z pomidorem i sosem jogurtowym
- ocet jabłkowy
- erytrytol
- jogurt grecki
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- sól kamienna
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- woda
- ocet jabłkowy -
- erytrytol -
- jogurt grecki -
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plasterki
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
- sól kamienna -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- woda - nalej do szklanki
Wymieszaj wszystkie składniki sosu. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki. Warzywo posyp przyprawami i wymieszaj z sosem. Smacznego! :)