Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami oraz sałatka z pomidorem i sosem jogurtowym

Czas przygotowania: 00:05
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • jogurt grecki
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • pomidor czerwony, świeży
  • sól kamienna
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. ocet jabłkowy -
  2. erytrytol -
  3. jogurt grecki -
  4. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  5. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  6. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plasterki
  7. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  8. sól kamienna -
  9. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  10. woda - nalej do szklanki

Wymieszaj wszystkie składniki sosu. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki. Warzywo posyp przyprawami i wymieszaj z sosem. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR