Kanapki z pastą jajeczną, selerem naciowym i natką

Czas przygotowania: 00:14
  • jajo kurze, świeże
  • majonez
  • musztarda
  • jogurt grecki
  • pieprz biały, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • seler, naciowy świeży
  • pietruszka, natka świeża
  • woda do picia
  1. jajo kurze, świeże - ugotowane na twardo i obrane ze skorupki
  2. majonez -
  3. musztarda -
  4. jogurt grecki -
  5. pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
  6. sól kamienna -
  7. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  8. seler, naciowy świeży - umyty i oczyszczony z włókien
  9. pietruszka, natka świeża - umytą, poszatkuj
  10. woda do picia - nalej do szklanki

 Ugotuj jajko na twardo. Zrób sos, dodaj przyprawy. Jajko rozgnieć widelcem i wymieszaj z sosem. Na pieczywo nałóż pastę. Kanapki podaj z warzywami. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR