Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, selerem naciowym i ćwikłą
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- seler, naciowy świeży
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- ćwikła
- woda do picia
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plasterki
- seler, naciowy świeży - umyty i oczyszczony z włókien
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- ćwikła -
- woda do picia - wlej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Podawaj z ćwikłą, do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)