Fasolka z mozzarellą i tostem

Czas przygotowania: 00:14
  • fasola szparagowa, świeża
  • sól kamienna
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • pomidor czerwony, świeży
  • ser mozzarella
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda do picia
  1. fasola szparagowa, świeża - dodaj do gotującej się wody
  2. sól kamienna -
  3. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz w tosterze
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  5. ser mozzarella - pokrój w kostkę
  6. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  7. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  8. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  9. woda do picia - nalej do szklanki

Ugotowaną fasolkę wymieszaj z pomidorem, serem i oliwą. Zjedz sałatkę z pieczywem. Do picia przyszykuj sok z wodą. Smacznego!


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR