Kanapki z serem żółtym, sałatą i papryką

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • ser gouda, tłusty
  • papryka czerwona, świeża
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. sałata, liście świeże - umyta i osuszona
  4. ser gouda, tłusty - przygotuj plasterki
  5. papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona z nasion, pokrój w paski
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. woda - nalej do szklanki

Posmaruj pieczywo tłuszczem, na kanapce ułóż plastry. Podawaj z warzywami, posypanymi przyprawami. Do picia nalej wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR