Kanapki z serem żółtym, pomidorem, cebulą i natką

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • ser gouda, tłusty
  • pomidor czerwony, świeży
  • cebula cukrowa, świeża
  • pietruszka, natka świeża
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. ser gouda, tłusty - przygotuj plasterki
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  5. cebula cukrowa, świeża - obraną z łupin, pokrój w plastry
  6. pietruszka, natka świeża - umytą, posiekaj
  7. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  8. woda - nalej do szklanki

Posmaruj pieczywo tłuszczem, na kanapce ułóż plastry. Podawaj z warzywami, posypanymi przyprawami. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR