Kanapki z serem żółtym, szpinakiem i pomidorem

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • szpinak, liście świeże
  • ser gouda, tłusty
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. szpinak, liście świeże - umyte i osuszone
  4. ser gouda, tłusty - przygotuj plasterki
  5. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. woda - nalej do szklanki

Posmaruj pieczywo tłuszczem, na kanapce ułóż liście i plastry. Podawaj z warzywami, posypanymi przyprawami. Do picia nalej wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR