Kanapki z pastą z tuńczyka i surówką z ogórkiem kiszonym oraz cebulą

Czas przygotowania: 00:08
  • majonez
  • musztarda
  • jogurt grecki
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • tuńczyk, w sosie własnym
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • ogórek kiszony
  • cebula cukrowa, świeża
  • herbata czarna, napar
  1. majonez -
  2. musztarda -
  3. jogurt grecki -
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. tuńczyk, w sosie własnym - odsączony z zalewy
  7. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  8. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  9. ogórek kiszony - pokrój w kostkę
  10. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  11. herbata czarna, napar - zaparz

Z majonezu, musztardy, jogurtu, pieprzu i soli zrób sos. Rybę rozgnieć widelcem i wymieszaj z sosem. Na pieczywo nałóż tłuszcz i pastę. Kanapki podaj z surówką z warzyw. Do picia przygotuj herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR