Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, rzodkiewką i bazylią
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- rzodkiewka, korzeń świeży
- bazylia, liście świeże
- pieprz biały, nasiona suszone
- sok jabłkowy
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ćwiartki
- bazylia, liście świeże - umyte i osuszone
- pieprz biały, nasiona suszone -
- sok jabłkowy - nalej do szklanki
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)