Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, selerem naciowym i bazylią

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • seler, naciowy świeży
  • bazylia, liście świeże
  • pieprz biały, nasiona suszone
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
  4. seler, naciowy świeży - umyty i oczyszczony z włókien
  5. bazylia, liście świeże - umyte i osuszone
  6. pieprz biały, nasiona suszone -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR