Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, pomidorem, koperkiem i ćwikłą
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- koper, świeży
- pieprz biały, nasiona suszone, mielone
- ćwikła
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
- koper, świeży - umyty i osuszony, drobno posiekaj
- pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
- ćwikła -
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Podawaj z ćwikłą. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)