Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, sałatą, pomidorem, cebulą i ćwikłą

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • pomidor czerwony, świeży
  • cebula cukrowa, świeża
  • ćwikła
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. sałata, liście świeże - umyta i osuszona
  4. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
  5. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  6. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w plastry
  7. ćwikła -
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Kanapki zjedz z ćwikłą. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR