Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, pomidorem, cebulą i ćwikłą
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- cebula cukrowa, świeża
- ćwikła
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w plastry
- ćwikła -
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Kanapki zjedz z ćwikłą. Do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)